2016. január 9., szombat

Szerkesztőfelvétel

                     Sziasztok!
        Szeretnénk bővíteni a csapatot egy-két tehetséges társunkkal. Ha alkalmasnak találod magad, mindenképp olvasd el a bejegyzést, hisz neked való lehet!
        A leveleket Annaeri mailjébe (annaeri18@gmail.com) küldjétek!


  • Kérlek a levelet köszönéssel kezd!
  • Bloggerneved
  • Korod
  • Mióta vagy tagja a bloggernek, mi a Te rövid törnéneted?
  • Mióta szerkesztesz/írsz/dizájnolsz?
  • Miért szerernél a mi csapatunkba tartozni?
  • Van-e tapasztalatod? Ha igen, milyen blognál dolgozol/dolgoztál? Linkeld!
  • Mennyi lenne a rendeléslimited?


Most pár nagyon alap, rendkívül egyszerű feladatot fogok leírni. Ezek közül csak azokat kell elkészítened, amelyik posztra jelentkezel.

Fejléc
Kedves Szerkesztő! Nagyon tetszenek a munkáid. Elhatároztam, hogy rendelni fogok tőled. A blogom egy Palvin Barbi és Joustin Bieber f.f. A blogomat Barbara szemszögéből olvashatjuk, így ő legyen előtérben, de JB is legyen rajta a képen.
Kicsit szomorkásabb, de még nem a Depi kategória. Feketefehér és kék vagy lila színre gondoltam, de döntsd el Te. A többit rád bízom.

Könyvborító
(ez csak valamelyik másikkal együtt választható)
Ugyanerre a blogomra szeretnék borítót is kérni, lehetőleg valami egyszerű legyen! És passzoljon a fejléchez.

Design
A design-t úgy képzeltem el, hogy színben harmónizál és így beleolvad a széle a háttérbe. A menü a fejlécen vagy amellett legyen, ne a modullsávban. A következö modullokat szeretném: köszöntő, fülszöveg, trailer, menü, Chat tetszőleges sorrendben.

Kritika
Ez lesz itt a legkönnyebb. A kedcenc blogodról írj kritikát. A feltétel, hogy igényes legyen és legalább 600 szóból álljon.


Annaeri fog benneteket "vizsgáztatni" és az itt készített egyszerű munkák mellé csatoljátok pár nemrég készült munkátokat is! Várjuk a jelentkezéseket.
Nevermind Blogdesign TEAM


1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Van még lehetőség a jelentkezésre? :) Mert ha igen, jelentkeznék a fejléc kategóriába. Írok majd e-mailt is, de előtte lenne egy kérdésem: Milyen címet írjak a fejlécre?
    Köszönöm a lehetőséget (ha van még)!
    Puszi, Lia T.

    VálaszTörlés